PATIEKALAI RUDENĮ

Atšalus orams, norisi riebesnio, karšto maisto, todėl rudenį Lietuvoje valgomi įvairūs patiekalai iš avienos, žąsienos ar antienos. Ruduo dar ir daržovių derliaus metas, todėl būtent šiuo periodu geriausia ragauti Lietuvoje itin populiarius patiekalus – šviežių bulvių cepelinus ar vadinamąjį kugelį (bulvių plokštainį). Tai ir grybų sezonas, rekomenduojama jų ragauti jau išvirtų – kad ir grybienės duonos kubilėlyje! Unikalūs Dzūkijos regiono patiekalai gaminami iš grikių, todėl čia reikia paragauti grikinių blynų, grikių duonos ir senovinio grikių pyrago, vadinamo „babka“. 

Panašu

Atgal
Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio šventės logotipas yra originalus UAB „New Agency“ kūrinys, saugomas Lietuvos Respublikos Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo, ir visos iš jo kylančios turtinės ir neturtinės autoriaus teisės yra išimtinė Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos nuosavybė.
 
Kūrinio ir/ar jo dalies ir/ar bet kokiu būdu ir forma atgamintos kūrinio kopijos ir/ar kūrinio reprodukcijos naudojimas komerciniais tikslais yra draudžiamas be išankstinio rašytinio Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos  sutikimo. Siekiant gauti Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos sutikimą naudoti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo logotipą prašome kreiptis el. p. adresu: simtmetis@lietuva.lt.
 
Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo logotipą griežtai draudžiama naudoti alkoholio, tabako, lošimo, greitojo kredito reklamoje ir kitoje neigiamą poveikį nepilnamečiams darančioje informacijoje. Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo logotipo negalima naudoti ir tais atvejais, kai jo naudojimas galėtų diskredituoti logotipą  ar pakenkti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo įvaizdžiui.
Sutinku / Atsisiųsti