PATIEKALAI VASARĄ

Lietuvoje šis metų laikas dar vadinamas šaltibarščių sezonu. Šaltibarčių – stebinančios spalvos šaltos sriubos galima paragauti visoje Lietuvoje. Vasarą leidžiant pajūryje būtina paragauti firminės žuvienės, į kurią gesinamas deglas, ir šaltai rūkyto karšio. Unikalus Žemaitijos regiono vasaros valgis – kastynis su karštomis bulvėmis. Mėsos mėgėjams reikia paragauti šaltai rūkytų lašinukų su svogūnų laiškais ir žvėrienos patiekalų. Dažną patiekalą lydi tradicinė juoda duona , kurios sunku rasti kitur pasaulyje. Aludarystės tradicijomis garsėjanti Lietuva nustebins net visko ragavusį alaus gurmaną. Senas aludarysės tradicijas tobulina naujoji aludarių karta – tad mėgstantys alų galės paragauti ne tik gyvo, bet ir vietinio IPA,ar kitų stilių alaus.

Panašu

Atgal
Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio šventės logotipas yra originalus UAB „New Agency“ kūrinys, saugomas Lietuvos Respublikos Autorių teisių ir gretutinių teisių įstatymo, ir visos iš jo kylančios turtinės ir neturtinės autoriaus teisės yra išimtinė Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos nuosavybė.
 
Kūrinio ir/ar jo dalies ir/ar bet kokiu būdu ir forma atgamintos kūrinio kopijos ir/ar kūrinio reprodukcijos naudojimas komerciniais tikslais yra draudžiamas be išankstinio rašytinio Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos  sutikimo. Siekiant gauti Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos sutikimą naudoti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo logotipą prašome kreiptis el. p. adresu: simtmetis@lietuva.lt.
 
Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo logotipą griežtai draudžiama naudoti alkoholio, tabako, lošimo, greitojo kredito reklamoje ir kitoje neigiamą poveikį nepilnamečiams darančioje informacijoje. Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo logotipo negalima naudoti ir tais atvejais, kai jo naudojimas galėtų diskredituoti logotipą  ar pakenkti Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo įvaizdžiui.
Sutinku / Atsisiųsti